top of page

Siivouskeskus on kiinteistön siistein tila


puhdas siivouskeskus omasiivous

Meidän mielestä siivouskeskuksen tulisi olla koko kiinteistön siistein, ja hienoin tila.

Puhdas siivouskeskus ei ole vain kaunis, mutta tuo myös mukanaan tärkeitä hyötyjä.


Työtehokkuus

Hyvin organisoidusta siivouskomerosta löytyy helposti kaikki tarvittavat siivousvälineet ja -tarvikkeet. Tarvikkeiden, kuten esimerkiksi käsi- ja wc-paperien määrästä on helppo pitää lukua, välttäen ylimääräistä kulutusta ja inventaario-ongelmia.


Työmotivaatio ja turvallisuus

Siistissä työympäristössä työskentely on mukavampaa, sekä kasvattaa työpaikan ilmapiiriä ja työmotivaatiota. Työpisteen siisteys on myös ehto työturvallisuudelle. Siisti työkomero sisältää vain sinne kuuluvat asiat, näin vähentäen mahdollisien tapaturmien määrää


”Puhdas ja siisti siivouskeskus edistää siivoustyön laatua ja turvallisuutta, niin siivoojat kuin asiakkaatkin ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Mikään kohde ei ole siisti jos siivouskomerokaan ei ole.”

-Mikko Haapsaari, yrittäjäPäivitimme asiakkaamme siivouskomeron nykyajalle.


Moderni siivouskeskus on täysin kemikaaliton ja myrkytön. Koneet, kuten pyykinpesukone ja kuivausrumpu  edustavat uusinta teknologiaa, tehden niistä veden- ja energiankulutukseltaan erittäin ekologisia.

Moderni siivouskeskus on myös suunniteltu mukavaksi sen käyttäjälle. Työergonomiaan on kiinnitetty erityistä huomiota, kaikki välineet ja tarvikkeet ovat helposti saatavilla eikä niihin käsiksi pääseminen vaadi kurottelua, tai tavaroiden nostelua.

 

Ota yhteyttä, ja päivitetään teidänkin siivous vastaamaan nykyajan standardeja.


Kemikaalittomat siivouspalvelut pääkaupunkiseudulla tarjoaa OmaSiivous Oy

puh. 050 468 3221

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page